ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Safe restart – Επανεκκίνηση με ασφάλεια για την NEF-NEF Homeware με τη θετική έκθεση της TÜV HELLAS (TÜV NORD GROUP). Σύμφωνα με τον αριθμό έκθεσης ελέγχου SR -0085/14.05.2021 με βάση τις προδιαγραφές ελέγχου και γραμμές ορθής πρακτικής καθώς και τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας για την προστασία από την αναπνευστική λοίμωξη από το νέο κορωνοιό, η εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τις προδιαγραφές ελέγχου με τη βεβαίωση να αφορά όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας: Τα κεντρικά γραφεία και τα εργοστάσιο, τις τρείς αποθήκες και τα οκτώ καταστήματα λιανικής.

Το 2019 ως μια από τις δυναμικότερες Ελληνικές εταιρίες και συγχρόνως η μοναδική Ελληνική εταιρία Λευκών Ειδών λάβαμε την καταξιωμένη επιχειρηματική διάκριση «Diamonds of the Greek Economy 2019» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η αξιολόγηση έγινε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων όπως η κερδοφορία, το επενδυτικό πρόγραμμα, η χρηματοοικονομική διάρθρωση και η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

Με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το αγοραστικό κοινό και τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς, σας ενημερώνουμε πως όλα τα προϊόντα μας φέρουν το πιστοποιητικό OEKO TEX που δηλώνει ότι το προϊόν που κρατάτε στα χέρια σας είναι οικολογικό και φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες που επηρεάζουν αρνητικά την ανθρώπινη υγεία, ιδιαίτερα βρεφών και παιδιών. Μια ακόμα πιστοποίηση της εγγύησης ποιότητας των προϊόντων ΝΕF-NEF.

To Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης ( CR Institute )το 2015 αξιολόγησε τις επιδόσεις της εταιρείας μας στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και πιο συγκεκριμένα στους τέσσερις βασικούς πυλώνες της: Eργαζόμενοι, Περιβάλλον, Κοινωνία και Αγορά και στην συνέχεια μας αποδώθηκε η διάκριση CRI PASS.

60 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή, έρευνα και ανάπτυξη λευκών ειδών. ΄Οραμά μας να δημιουργούμε και να προσφέρουμε μοναδικές και ποιοτικές συλλογές σε λευκά είδη και προϊόντα για το σπίτι ,με στρατηγικούς προμηθευτές και συνεργάτες, που ενθουσιάζουν τους πελάτες και καταναλωτές μας, κάνοντας το brand μας την πρώτη τους επιλογή. Αξίες μας το πραγματικό και ειλικρινές ενδιαφέρον, ο σεβασμός, η ακεραιότητα, η εντιμότητα και η νομιμότητα προς τους εργαζόμενους, τους πελάτες μας, τους προμηθευτές - συνεργάτες μας, την ιστορία μας, την παράδοσή μας, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Είμαστε περήφανοι ως μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των λευκών ειδών από το 1961 με έδρα την Αθήνα. Το προσωπικό μας ανέρχεται στα 115 άτομα πλήρους απασχόλησης. Σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες σειρές 2 φορές το χρόνο, την 'Aνοιξη και το Φθινόπωρο, στις οποίες ακολουθούμε τις διεθνείς τάσεις της μόδας και τις προσαρμόζουμε στις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς. Διαθέτουμε τις συλλογές μας σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού σε 220 επιλεγμένους συνεργάτες, 6 εταιρικά καταστήματα και σε 35 shop in shop.