ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας για 1η χρονιά συμμετείχε στην Τελετή Απονομής των βραβείων: "ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 2010-2020" στο πλαίσιο της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε από την Direction Business Network. Κριτήριο για την απονομή της βράβευσης ήταν η οικονομική επίδοση της εταιρείας όπως αυτή αποτυπώνεται στις οικονομικές εκθέσεις.

Η εταιρεία μας για 5η συνεχόμενη χρονιά έλαβε την καταξιωμένη επιχειρηματική διάκριση Diamonds of the Greek Economy 2022. Η αξιολόγηση έγινε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών για το 2021 και κριτηρίων όπως η κερδοφορία, το επενδυτικό πρόγραμμα, η χρηματοοικονομική διάρθρωση και η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

Με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το αγοραστικό κοινό και τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς, σας ενημερώνουμε πως όλα τα προϊόντα μας φέρουν το πιστοποιητικό OEKO TEX που δηλώνει ότι το προϊόν που κρατάτε στα χέρια σας είναι οικολογικό και φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες που επηρεάζουν αρνητικά την ανθρώπινη υγεία, ιδιαίτερα βρεφών και παιδιών. Μια ακόμα πιστοποίηση της εγγύησης ποιότητας των προϊόντων ΝΕF-NEF.

62 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή, έρευνα και ανάπτυξη λευκών ειδών. ΄Οραμά μας να δημιουργούμε και να προσφέρουμε μοναδικές και ποιοτικές συλλογές σε λευκά είδη και προϊόντα για το σπίτι ,με στρατηγικούς προμηθευτές και συνεργάτες, που ενθουσιάζουν τους πελάτες και καταναλωτές μας, κάνοντας το brand μας την πρώτη τους επιλογή. Αξίες μας το πραγματικό και ειλικρινές ενδιαφέρον, ο σεβασμός, η ακεραιότητα, η εντιμότητα και η νομιμότητα προς τους εργαζόμενους, τους πελάτες μας, τους προμηθευτές - συνεργάτες μας, την ιστορία μας, την παράδοσή μας, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Είμαστε περήφανοι ως μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των λευκών ειδών από το 1961 με έδρα την Αθήνα. Το προσωπικό μας ανέρχεται στα 150 άτομα πλήρους απασχόλησης. Σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες σειρές 2 φορές το χρόνο, την 'Aνοιξη και το Φθινόπωρο, στις οποίες ακολουθούμε τις διεθνείς τάσεις της μόδας και τις προσαρμόζουμε στις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς. Διαθέτουμε τις συλλογές μας σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού σε 220 επιλεγμένους συνεργάτες, 11 εταιρικά καταστήματα και σε 35 shop in shop.