Terms and Conditions

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥΤο hotel.nef-nef.gr είναι ο επίσημος δικτυακός τόπος και ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω του διαδικτύου της ανώνυμης εταιρείας NEF-NEF Α.Ε. η οποία εδρεύει στην Ντάλιας 9, 136 77, Αχαρναί Αττικής (ΑΦΜ 999871900, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ).

Ο δικτυακός τόπος έχει δημιουργηθεί ώστε να παράσχει άμεση ενημέρωση στους καταναλωτές για τα παραγόμενα και εμπορευόμενα προϊόντα της NEF-NEF Α.Ε. Δίνεται μάλιστα η δυνατότητα στον καταναλωτή στην εξ αποστάσεως διαδικτυακή παραγγελία των προϊόντων, καθώς και στην επικοινωνία με την NEF-NEF Α.Ε.Αποδοχή των Όρων Χρήσης

Κάθε επισκέπτης/χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους , οι οποίοι είναι συμβατοί με το ισχύον Ελληνικό Δίκαιο. Η μη συμμόρφωση του χρήστη/πελάτη του δικτυακού τόπου προς αυτόν συνεπάγεται με την άρση της πάσης ευθύνης από την NEF-NEF σε σχέση με τυχόν θιγόμενα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ενώ ο επισκέπτης/χρήστης αναγνωρίζει το δικαίωμα της NEF-NEF να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του. Ο επισκέπτης/χρήστης που επισκέπτεται τον δικτυακό τόπο αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους, τόσο στο πλαίσιο της σύμβασης που καταρτίζεται με την αποδοχή τους, όσο και στο πλαίσιο της γενικής υποχρέωσης τους για την τήρηση της νομοθεσίας. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους , τότε οφείλει να απέχει από την χρήση του δικτυακού τόπου της NEF-NEF και από κάθε συναλλαγή με αυτή.Παρεχόμενες Πληροφορίες και Προϊόντα

H NEF-NEF ΑΕ, δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στον δικτυακό τόπο hotel.nef-nef.gr. Η εταιρεία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε εκ παραδρομής καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων.Περιορισμός Ευθύνης

Η NEF-NEF Α.Ε. δεν ευθύνεται έναντι των επισκεπτών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων επιστροφής και αντικατάστασης προϊόντων).
Εκτός των άλλων παρέχει το περιεχόμενο της, τα προϊόντα της αλλά και τις υπηρεσίες της που διατίθεται μέσω του δικτυακού της τόπου όπως ακριβώς έχουν. Σε καμία περίπτωση η NEF-NEF δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής η αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημιά.Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, κειμένων και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της NEF-NEF Α.Ε. και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου, καθώς και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται η αντιγραφή, εγγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον κάτοχο του περιεχομένου του δικτυακού τόπου. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο με την άδεια της NEF-NEF Α.Ε. ή άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, οι εικόνες, και τα λογότυπα που αντιπροσωπεύουν την NEF-NEF Α.Ε. καθώς και τα προϊόντα της, είναι αποκλειστικά σήματα της NEF-NEF Α.Ε. και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.nef-nef.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ημερομηνία έναρξης ισχύος 10/07/2018ΕΙΣΑΓΩΓΗH NEF-NEF Α.Ε. («Εταιρεία» ή «εμείς») θέλει να σας ενημερώσει για το πώς συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από και σχετικά με το άτομό σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος που λειτουργεί στον ιστότοπο μας hotel.nef-nef.gr, μέσω των φυσικών μας καταστημάτων ή άλλως αυτοπροσώπως καθώς και μέσω πραγματοποίησης τηλεφωνικών παραγγελιών αγορών ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (από κοινού οι «Υπηρεσίες της Εταιρείας»), και πώς χρησιμοποιούμε και κοινοποιούμε τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα.

Η NEF-NEF Α.Ε. παρέχει την παρούσα Ενημέρωση για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (στο εξής «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» ή «Πολιτική» ή «Ενημέρωση») σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό της ΕΕ 679/2016 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (ο «Κανονισμός») και το εφαρμοστέο εθνικό νομοθετικό πλαίσιο, υπογραμμίζοντας την δέσμευσή της να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα σας.

Σε αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες που ισχύουν σχετικά τη χρήση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και των πελατών μας, ανεξάρτητα από το κανάλι ή το μέσο (online ή αυτοπροσώπως) της NEF-NEF A.E. το οποίο χρησιμοποιείτε για τις συναλλαγές σας μαζί μας.1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είμαστε η εταιρεία «ΝΕΦ-ΝΕΦ (NEF-NEF) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με το διακριτικό τίτλο «NEF-NEF Α.Ε.», που εδρεύει στις Αχαρνές Αττικής, οδός Ντάλιας, αριθ. 9, Τ.Κ. 13677, υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας που συλλέγουμε μέσω των Υπηρεσιών της Εταιρείας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό ΕΕ 2016/679 και την κείμενη νομοθεσία.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected].

Η παρούσα Πολιτική, καθώς και η Πολιτική μας σχετικά με τα Cookies https://nef-nef.gr/cms/gr/content/cookies-policy.aspx , ισχύουν για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες της Εταιρείας χωρίς να έχουν εγγραφεί ή να είναι συνδρομητές και εκείνων που έχουν εγγραφεί ή είναι συνδρομητές σε Υπηρεσία της Εταιρείας, καθώς επίσης για όσους θέτουν παραγγελίες τηλεφωνικώς ή μέσω email ή πραγματοποιούν αγορές στα φυσικά καταστήματα της Εταιρείας ή άλλως αυτοπροσώπως ή/και είναι κάτοχοι της κάρτας επιβράβευσης NEF-NEF BONUS CARD.

Οι Υπηρεσίες της Εταιρείας απευθύνονται σε γενικό κοινό, δεν απευθύνονται σε παιδιά και δεν συλλέγουν συνειδητά προσωπικά δεδομένα από παιδιά κάτω των 16 ετών.2. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ

Η Εταιρεία συλλέγει (1) δεδομένα συναλλαγών και εγγραφής, κατά την εκτέλεση μίας συναλλαγής, κατά την εγγραφή σας ή κατά την εγγραφή σας σε κάποια Υπηρεσία της Εταιρείας, (2) δημόσια δεδομένα και δημοσιεύσεις που κοινοποιείτε μέσω των Υπηρεσιών της Εταιρείας, (3) δεδομένα που έχετε επιτρέψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιούν στην Εταιρεία, (4) δεδομένα δραστηριοτήτων όταν αποκτάτε πρόσβαση και αλληλεπιδράτε με κάποια υπηρεσία της Εταιρείας. Συγκεκριμένα, η Εταιρεία συλλέγει τους ακόλουθους τύπους δεδομένων από και για εσάς:

Δεδομένα συναλλαγών και εγγραφής, δηλαδή τις πληροφορίες που υποβάλλετε προκειμένου να εκτελέσετε μία συναλλαγή με την Εταιρεία και/ή για να εγγραφείτε σε μια Υπηρεσία της Εταιρείας, για παράδειγμα για να πραγματοποιήσετε μια αγορά είτε online είτε σε φυσικό κατάστημα, για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, να δημοσιεύσετε σχόλια, να λάβετε ένα ενημερωτικό δελτίο (newsletter), να καταστείτε κάτοχος της κάρτας NEF-NEF BONUS CARD ή να λάβετε μέρος σε έναν διαγωνισμό. Οι πληροφορίες εγγραφής μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το φύλο, τη χώρα, τον ταχυδρομικό κώδικα και την ημερομηνία γέννησης.
Δημόσια δεδομένα και δημοσιεύσεις που αποτελούνται από σχόλια ή περιεχόμενο που δημοσιεύετε στις Υπηρεσίες της Εταιρείας και τα προσωπικά σας δεδομένα που συνοδεύουν τις εν λόγω δημοσιεύσεις ή περιεχόμενο, στα οποία μπορεί να περιλαμβάνεται το ψευδώνυμο, το όνομα χρήστη, τα σχόλια, τα likes, η κατάσταση, οι πληροφορίες προφίλ και η φωτογραφία. Οι δημόσιες πληροφορίες και δημοσιεύσεις είναι πάντα δημόσιες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι διαθέσιμες σε όλους και μπορεί να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης σε εξωτερικές μηχανές αναζήτησης.
Δεδομένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν αποκτήσετε πρόσβαση ή συνδεθείτε σε μια Υπηρεσία της Εταιρείας μέσω μιας υπηρεσίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή συνδέσετε μια υπηρεσία της Εταιρείας σε μια υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στα δεδομένα που συλλέγουμε μπορεί επίσης να περιλαμβάνεται το αναγνωριστικό χρήστη σας ή/και το όνομα χρήστη που σχετίζεται με αυτήν την υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι πληροφορίες ή το περιεχόμενο που έχετε επιτρέψει στην υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιήσει σε εμάς, καθώς και η φωτογραφία προφίλ σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οι λίστες φίλων σας, καθώς και τα προσωπικά δεδομένα που έχετε δημοσιοποιήσει σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όταν αποκτάτε πρόσβαση στις Υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω υπηρεσιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή όταν συνδέετε μια Υπηρεσία της Εταιρείας με υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εξουσιοδοτείτε την Εταιρεία να συλλέγει, να αποθηκεύει και να χρησιμοποιεί τα σχετικά προσωπικά δεδομένα και περιεχόμενο σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.
Δεδομένα δραστηριότητας. Όταν αποκτάτε πρόσβαση και αλληλεπιδράτε με τις Υπηρεσίες της Εταιρείας, ενδέχεται να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις επισκέψεις. Για παράδειγμα, για να επιτρέψουμε τη σύνδεσή σας με τις Υπηρεσίες της Εταιρείας, οι διακομιστές μας λαμβάνουν και καταγράφουν πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή, τη συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησης σας, συμπεριλαμβανομένης ενδεχομένως της διεύθυνσης IP σας, του τύπου του προγράμματος περιήγησης και άλλων πληροφοριών λογισμικού ή υλικού. Εάν αποκτήσετε πρόσβαση στις υπηρεσίες της Εταιρείας από κινητή ή άλλη συσκευή, ενδέχεται να συλλέξουμε ένα μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής που έχει εκχωρηθεί στη συγκεκριμένη συσκευή, δεδομένα γεωγραφικής κατανομής ή άλλα στοιχεία συναλλαγής για τη συγκεκριμένη συσκευή. Ενδέχεται να συλλέγουμε επίσης cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης (όπως cookies του browser, εικονοστοιχεία, beacons και τεχνολογία Adobe Flash που ονομάζεται συνήθως «Flash cookies»). Αυτές οι τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή και αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τη χρήση, από μέρους σας, των Υπηρεσιών της Εταιρείας, όπως για παράδειγμα τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί, το βίντεο και το υπόλοιπο περιεχόμενο που έχετε δει, τα ερωτήματα αναζήτησης που έχετε υποβάλει και τις διαφημίσεις που έχετε δει.. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική μας περί Cookies https://nef-nef.gr/cms/gr/content/cookies-policy.aspx .
Πληροφορίες από άλλες πηγές. Ενδέχεται να συμπληρώσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με πληροφορίες από άλλες πηγές, όπως οι διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο και εκτός διαδικτύου από υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εμπορικά διαθέσιμες πηγές.

Δεν συλλέγουμε:

Οικονομικές πληροφορίες από κάποιο πάροχο υπηρεσιών πληρωμής: σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε μία μη συνδεδεμένη υπηρεσία πληρωμής για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάποιο προϊόν ή να κάνετε πληρωμές («Υπηρεσία Πληρωμής»). Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα προϊόν ή να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή μέσω μιας Υπηρεσίας Πληρωμών, θα κατευθυνθείτε σε μια ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Πληρωμών. Οι οποιεσδήποτε πληροφορίες που παρέχετε σε μια Υπηρεσία Πληρωμών θα υπόκεινται στην πολιτική απορρήτου της Υπηρεσίας Πληρωμών και όχι στην παρούσα Πολιτική. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε χρήση, από μέρους της Υπηρεσίας Πληρωμών, πληροφοριών που συλλέγονται μέσω οποιασδήποτε Υπηρεσίας Πληρωμών.
Ευαίσθητες πληροφορίες: ζητάμε να μην μας στέλνετε και να μην αποκαλύπτετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (όπως αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, πληροφορίες σχετικά με τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τις πολιτικές απόψεις, τη θρησκεία ή άλλες πεποιθήσεις, την υγεία, το ποινικό υπόβαθρο ή τη συμμετοχή σας σε συνδικαλιστικές οργανώσεις) στις ή μέσω των Υπηρεσιών της Εταιρείας ή με άλλο τρόπο.
Συνδεδεμένες υπηρεσίες

Τέλος, οι Υπηρεσίες της Εταιρείας ενδέχεται επίσης να συνδέονται με ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, τους οποίους διαχειρίζονται μη συνεργαζόμενες εταιρείες, και ενδέχεται να παρέχουν διαφημίσεις ή να προσφέρουν περιεχόμενο, λειτουργικότητα, παιχνίδια, ενημερωτικά δελτία, διαγωνισμούς ή εφαρμογές που αναπτύσσονται και διατηρούνται από μη συνδεδεμένες εταιρείες. Η Εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για τις πρακτικές απορρήτου των μη συνδεδεμένων εταιρειών και μόλις εγκαταλείψετε τις Υπηρεσίες της Εταιρείας ή κάνετε κλικ σε μια διαφήμιση θα πρέπει να ελέγξετε την ισχύουσα Πολιτική της άλλης υπηρεσίας.3. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από και σε σχέση με το άτομό σας:

 • Για να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες της Εταιρείας·
 • Για να μετράμε, αναλύουμε και βελτιώνουμε τις εν λόγω Υπηρεσίες της Εταιρείας·
 • Για να βελτιώνουμε την εμπειρία σας μέσω Υπηρεσιών της Εταιρείας (τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός διαδικτύου) παρέχοντας περιεχόμενο που μπορεί να θεωρήσετε σχετικό και ενδιαφέρον·
 • Για να σας επιτρέπουμε να σχολιάζετε περιεχόμενο και να συμμετέχετε σε διαδικτυακά παιχνίδια, διαγωνισμούς ή προγράμματα επιβράβευσης·
 • Για να σας παρέχουμε εξυπηρέτηση πελατών και να απαντάμε στις ερωτήσεις σας·
 • Για να προστατεύουμε τα δικαιώματα της Εταιρείας και άλλων. Για παράδειγμα, μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες η Εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων περιπτώσεων όπου η Εταιρεία θεωρεί, καλόπιστα, ότι η εν λόγω επεξεργασία είναι απαραίτητη για: (i) την προστασία, την επιβολή ή την υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων, την ασφάλεια ή την ιδιοκτησία της Εταιρείας ή των υπαλλήλων, αντιπροσώπων, αναδόχων, δικαιοπαρόχων και προμηθευτών τους (συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής των συμφωνιών και των όρων χρήσης μας), (ii) την προστασία της ασφάλειας, του απορρήτου και της ασφάλειας των χρηστών των Υπηρεσιών της Εταιρείας ή των πολιτών, (iii) την προστασία της Εταιρείας, καθώς και άλλων εμπλεκόμενων τρίτων μερών, όπως οι προμηθευτές της Εταιρείας, από απάτες ή για σκοπούς διαχείρισης κινδύνων·
 • Για σκοπούς συμμόρφωσης με τους ισχύοντες νόμους ή τις νομικές διαδικασίες ή/και για να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα των αρμόδιων κυβερνητικών αρχών·
 • Για την ολοκλήρωση μιας εταιρικής συναλλαγής όπως μιας προτεινόμενης ή πραγματικής αναδιοργάνωσης, συγχώνευσης, πώλησης, κοινοπραξίας, εκχώρησης, μεταβίβασης ή άλλης διάθεσης του συνόλου ή μέρους των δραστηριοτήτων, περιουσιακών στοιχείων ή αποθεμάτων της επιχείρησης (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε πτώχευσης ή παρόμοιων διαδικασιών). Για παράδειγμα, εάν η Εταιρεία συμμετέχει σε συγχώνευση ή μεταβίβαση του συνόλου ή ουσιώδους μέρους των δραστηριοτήτων της, η Εταιρεία δύναται να αποκαλύψει και να μεταφέρει τα προσωπικά σας δεδομένα στο μέρος ή στα μέρη που συμμετέχουν στη συναλλαγή ως μέρος της εν λόγω συναλλαγής·
 • Για να επιτρέπεται η λειτουργία κοινωνικής συναλλαγής - εάν κάνετε σύνδεση ή συνδέσετε έναν λογαριασμό υπηρεσίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τις Υπηρεσίες της Εταιρείας, ενδέχεται να μοιραστούμε το όνομα χρήστη, τη φωτογραφία και τα like σας, καθώς και τις δραστηριότητές και τα σχόλιά σας με άλλους χρήστες των Υπηρεσιών της Εταιρείας και με τους φίλους σας που σχετίζονται με την υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης σας. Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε τα ίδια προσωπικά δεδομένα με τον\ πάροχο υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης·
 • Υπό τον όρο της προηγούμενης συγκατάθεσης σας, για να σας στέλνουμε (μέσω email, sms, τηλεφώνου, chat και μέσων κοινωνικής δικτύωσης) προσφορές, προωθητικές ενέργειες, διαφημιστικό υλικό και άλλες εμπορικές ανακοινώσεις σχετικά με τις Υπηρεσίες της Εταιρείας. Εδώ περιλαμβάνεται και το newsletter της Εταιρείας·
 • Υπό τον όρο της προηγούμενης συγκατάθεσης σας, για να αναλύουμε τις συμπεριφορές, συνήθειες και καταναλωτικές σας τάσεις και να σας στέλνουμε εμπορικές ανακοινώσεις προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντα και στις ανάγκες σας μέσω των μεθόδων επικοινωνίας που αναφέρονται στο σημείο j) ανωτέρω (στο εξής “Κατάρτιση Προφίλ”).
Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε ανώνυμα στοιχεία ή στοιχεία που δεν σας προσδιορίζουν πλέον προσωπικά, έστω και εμμέσως (π.χ. στατιστικές) για οποιονδήποτε σκοπό ή να τα κοινοποιούμε σε τρίτα μέρη.
4. ΣΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς:

Της Ενότητας 3, σημεία α) έως στ) της παρούσας Πολιτικής είναι απαραίτητη για την παροχή των ζητούμενων υπηρεσιών και, ως εκ τούτου, είναι υποχρεωτική, διότι διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να παρασχεθούν οι υπηρεσίες.
Της Ενότητας 3, σημείο ζ) της παρούσας Πολιτικής ζητείται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και, ως εκ τούτου, είναι επίσης υποχρεωτική.
Της Ενότητας 3, σημείο η) της παρούσας Πολιτικής εκτελείται με βάση το νόμιμο συμφέρον της Εταιρείας και των αντισυμβαλλομένων της να διεξάγουν τέτοιες οικονομικές δραστηριότητες. Το συμφέρον αυτό είναι επαρκώς ισορροπημένο με το δικό σας συμφέρον, δεδομένου ότι η επεξεργασία δεδομένων πραγματοποιείται εντός των αυστηρά αναγκαίων ορίων άσκησης τέτοιων οικονομικών δραστηριοτήτων. Αυτή η δραστηριότητα επεξεργασίας δεδομένων δεν είναι υποχρεωτική και μπορείτε να διατυπώσετε αντιρρήσεις ανά πάσα στιγμή όπως περιγράφεται στην Ενότητα 11 της παρούσας Πολιτικής.
Αντίθετα, η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους υπόλοιπους σκοπούς:

Της Ενότητας 3, σημείο (θ) εναπόκειται στην διακριτική σας ευχέρεια, αλλά χωρίς τη συγκατάθεσή σας είναι αδύνατο να συνδεθεί ένας λογαριασμός υπηρεσίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης με την Υπηρεσία της Εταιρείας, που σημαίνει ότι θα πρέπει να συνδεθείτε στην Υπηρεσία της Εταιρείας χρησιμοποιώντας διαφορετικό μηχανισμό.
Της Ενότητας 3, σημεία (ι) και (κ) εναπόκειται στην διακριτική σας ευχέρεια, αλλά χωρίς τη συγκατάθεσή σας είναι αδύνατο να σας παρέχει η Εταιρεία ή/και τρίτα μέρη, γενικές εμπορικές ανακοινώσεις της Εταιρείας και υπηρεσίες/προϊόντα ή ανακοινώσεις τρίτων μερών με βάση τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας και να σας παρέχουν υπηρεσίες με την ίδια επωνυμία.
Μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς της Ενότητας 3, σημεία θ) έως κ), στέλνοντας ειδοποίηση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιγράφεται στην Ενότητα 11 κατωτέρω.5. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να τύχουν επεξεργασίας σε έντυπη μορφή, με αυτοματοποιημένα ή με ηλεκτρονικά μέσα, όσο και με μη αυτόματα μέσα, συμπεριλαμβανομένου του ταχυδρομείου ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του τηλεφώνου (π.χ. αυτοματοποιημένα τηλεφωνήματα, sms, mms), του φαξ και κάθε άλλου μέσου (π.χ. διαδικτυακοί ιστότοποι, εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας) και προστατεύονται με κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, λαμβάνοντας υπόψιν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το κόστος υλοποίησης και τη φύση, το πεδίο, το πλαίσιο και το σκοπό της επεξεργασίας καθώς και τις διαφορετικές πιθανότητες και την σοβαρότητα του κινδύνου όσον αφορά τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των προσώπων. Συγκεκριμένα, η Εταιρεία χρησιμοποιεί κατάλληλα διοικητικά, τεχνικά μέτρα, μέτρα όσον αφορά το προσωπικό, και φυσικά μέτρα που αποσκοπούν στην προστασία των προσωπικών δεδομένων που βρίσκονται στην κατοχή της από απώλεια, κλοπή και μη εξουσιοδοτημένη χρήση, γνωστοποίηση ή τροποποίηση.6. ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Εταιρεία δύναται να κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς της Ενότητας 3 ανωτέρω στις ακόλουθες κατηγορίες αποδεκτών που βρίσκονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα και εντός των ορίων των διατάξεων της Ενότητας 7 κατωτέρω:

α. Σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με δραστηριότητες επεξεργασίας και, όταν απαιτείται από τους ισχύοντες νόμους, διορίζονται δεόντως ως εκτελούντες την επεξεργασία (π.χ. πάροχοι υπηρεσιών cloud, πάροχοι υπηρεσιών που εξυπηρετούν ή υποστηρίζουν τις Υπηρεσίες της Εταιρείας και επομένως, παραδείγματος χάριν και χωρίς περιορισμό, εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες τεχνολογίας και πληροφορικής, συνεργάτες και παρόχους υπηρεσιών εφοδιασμού, μεταφοράς και παράδοσης, παρόχους υπηρεσιών που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση πελατών, συνεργάτες και παρόχους υπηρεσιών που σχετίζονται με το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση, εμπειρογνώμονες, σύμβουλοι και δικηγόροι-εταιρείες που προκύπτουν από πιθανές συγχωνεύσεις, διασπάσεις ή άλλες μετατροπές, και

β. Στις αρμόδιες αρχές για σκοπούς συμμόρφωσης με τους ισχύοντες νόμους.

Στους εκτελούντες επεξεργασία δεδομένων που έχουν διοριστεί από την Εταιρεία περιλαμβάνονται οι παροχείς υπηρεσιών πληροφορικής και υπηρεσιών που σχετίζονται με το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση, π.χ. μέτρησης ικανοποίησης επισκεπτών και πελατών, στατιστικής ανάλυσης, επαναστοχοποίησης, ανάλυσης για προσωποποιημένες προωθητικές ενέργειες. Μπορείτε να ζητήσετε από την Εταιρεία πλήρη κατάλογο των εκτελούντων επεξεργασία δεδομένων που έχουν διοριστεί, στη διεύθυνση που αναφέρεται στην Ενότητα 11 της παρούσας Πολιτικής.7. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ορισμένοι από τους εκτελούντες την επεξεργασία που αναφέρονται στην ενότητα 6, βρίσκονται εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, οπότε τα προσωπικά σας δεδομένα δύνανται να μεταφέρονται σε χώρες τόσο εντός και όσο και εκτός ΕΟΧ και ειδικότερα στην Αμερική. Ορισμένοι πάροχοι στην Αμερική είναι πιστοποιημένοι στο Privacy Shield, την οποία πιστοποίηση μπορείτε να ελέγξετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.privacyshield.gov/welcome. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζει ότι ορισμένες χώρες εκτός ΕΟΧ παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΟΧ. Ο πλήρης κατάλογος των χωρών αυτών διατίθεται στη διεύθυνση https://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm . Για μεταφορές από τον ΕΟΧ σε χώρες που δεν θεωρούνται ασφαλείς από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχουμε θεσπίσει κατάλληλες και ενδεδειγμένες διασφαλίσεις που αποσκοπούν στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων, όπως τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που εγκρίθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σύμφωνα με τα Άρθρα 45 και 46 του Κανονισμού και των οποίων το περιεχόμενο μπορείτε να ελέγξετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_en

Εξάλλου έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο των παραπάνω μέτρων και περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα επικοινωνώντας με την Εταιρεία στη διεύθυνση που αναφέρεται στην Ενότητα 11 της παρούσας Πολιτικής.8. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ασκείτε τα ακόλουθα δικαιώματα σας:


 • Το δικαίωμα πρόσβασης που σημαίνει ότι δικαιούστε να λαμβάνετε επιβεβαίωση ως προς το εάν υπάρχουν τα προσωπικά σας δεδομένα και να ενημερώνεστε για το περιεχόμενο και την προέλευσή τους και να έχετε πρόσβαση σε αυτά·
 • Το δικαίωμα διόρθωσης που σημαίνει ότι δικαιούστε να επαληθεύετε την ακρίβεια και πληρότητα των προσωπικών σας δεδομένων και να ζητάτε τη διόρθωση, τη συμπλήρωση ελλιπών έχοντας υπόψη τους σκοπούς της επεξεργασίας, την ενημέρωση ή την τροποποίησή τους·
 • Το δικαίωμα στη λήθη που σημαίνει ότι δικαιούστε να ζητάτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, εφόσον συντρέχει νόμιμος λόγος σύμφωνα με τον Κανονισμό, δηλ.:
  • Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους τα έχει συλλέξει ή επεξεργαστεί η Εταιρεία·
  • Ανακαλείτε την συγκατάθεση που είχατε δώσει για την επεξεργασία των προσωπκών σας δεδομένων και η Εταιρεία δεν έχει άλλη νομική βάση για την επεξεργασία τους·
  • Έχετε εναντιωθεί στην επεξεργασία σύμφωνα με τον Κανονισμό και η δεν υπάρχουν επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία ή εναντιώνεστε σε επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, περιλαμβανομένης της Κατάρτισης Προφίλ·
  • Τα δεδομένα σας υποβλήθηκαν σε παράνομη επεξεργασία·
  • Τα δεδομένα σας πρέπει να διαγραφούν σύμφωνα με σχετική νομική υποχρέωση της Εταιρείας.
 • Το δικαίωμα να ζητήσετε από την Εταιρεία να περιορίσει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε περίπτωση που συντρέχει νόμιμος λόγος σύμφωνα με τον Κανονισμό, δηλ.:
  • Αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων μέχρι να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να διορθώσουμε ή να επαληθεύσουμε την ακρίβειά τους,
  • Η επεξεργασία είναι παράνομη, αλλά δεν θέλετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα,
  • Δεν χρειαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς της επεξεργασίας, αλλά τα χρειάζεστε για τη δημιουργία, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών απαιτήσεων, ή
  • Έχετε αντιταχθεί στην επεξεργασία για λόγους νόμιμων συμφερόντων εν αναμονή επαλήθευσης ως προς το αν η Εταιρεία έχει επιτακτικούς θεμιτούς λόγους να συνεχίσει την επεξεργασία.
 • Το δικαίωμα εναντίωσης που σημαίνει ότι μπορείτε να αντιτίθεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εφόσον το αίτημα είναι νόμιμο, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων για απευθείας εμπορικής προώθησης ή Κατάρτιση Προφίλ, εφόσον συμβαίνει αυτό·
 • Το δικαίωμα φορητότητας, που σημαίνει ότι δικαιούστε να λάβετε ηλεκτρονικό αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων, εάν επιθυμείτε να μεταφέρετε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας έχετε παράσχει, είτε στον εαυτό σας είτε σε άλλον πάροχο όταν τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με αυτόματα μέσα και η επεξεργασία είτε (i) βασίζεται στη συγκατάθεσή σας είτε (ii) είναι απαραίτητη για την εκτέλεση Υπηρεσιών της Εταιρείας, και
 • Το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων, δηλ. την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).


Μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στη διεύθυνση που αναφέρεται στην Ενότητα 11 κατωτέρω. Στο αίτημά σας, συμπεριλάβετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα, τη διεύθυνσή και τον αριθμό τηλεφώνου σας και καθορίστε με σαφήνεια τις πληροφορίες στις οποίες θέλετε να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε, να ενημερώσετε, να καταργήσετε ή να διαγράψετε.

Σας υπενθυμίζουμε ότι. ακόμη και μετά την ακύρωση του λογαριασμού σας, ή αν μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αντίγραφα ορισμένων πληροφοριών από τον λογαριασμό σας ενδέχεται να παραμένουν ορατά σε ορισμένες περιπτώσεις όπου, για παράδειγμα, έχετε κοινοποιήσει πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε άλλες υπηρεσίες ή, για παράδειγμα, όταν η διατήρηση τέτοιων αντιγράφων είναι απαραίτητη για σκοπούς συμμόρφωσης με τις νομικές υποχρεώσεις ή για σκοπούς νομικής υπεράσπισης. Λόγω της φύσης της τεχνολογίας προσωρινής αποθήκευσης, ο λογαριασμός σας ενδέχεται να μην είναι άμεσα μη προσβάσιμος σε άλλους. Ενδέχεται επίσης να διατηρούμε πληροφορίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σχετικά με το λογαριασμό σας στους διακομιστές μας για κάποιο χρονικό διάστημα μετά την ακύρωση ή το αίτημά σας για διαγραφή, για σκοπούς συμμόρφωσης με την ισχύουσα νομοθεσία.

Σας δίνουμε επίσης πολλές επιλογές σχετικά με τη χρήση και την αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά:

Τη λήψη ηλεκτρονικών ανακοινώσεων από εμάς. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε πλέον από εμάς μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με το μάρκετινγκ, μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με το μάρκετινγκ είτε ακολουθώντας τις οδηγίες κατάργησης της εγγραφής στις ανακοινώσεις μας (newsletter) είτε απλά αλλάζοντας τις προτιμήσεις σας στις ρυθμίσεις του προφίλ χρήστη σας εάν είστε εγγεγραμμένος(η) χρήστης ή μέσω του εργαλείου διαχείρισης συναίνεσης που είναι διαθέσιμο στον ιστότοπό μας, αν δεν είστε εγγεγραμμένος(η) χρήστης. Μπορείτε επίσης να στείλετε αίτημα στη διεύθυνση που αναγράφεται στην Ενότητα 11 της Πολιτικής. Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία μπορεί να συνεχίσει να σας στέλνει διοικητικές ανακοινώσεις σχετικά με την παροχή των Υπηρεσιών της Εταιρείας.
Την κοινοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων με επιχειρηματικούς συνεργάτες για τους δικούς τους σκοπούς μάρκετινγκ. Αν προτιμάτε να μην κοινοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε συνεχή βάση σε επιχειρηματικούς συνεργάτες για τους άμεσους σκοπούς μάρκετινγκ τους, μπορείτε να εξαιρεθείτε από την εν λόγω κοινοποίηση είτε απλά αλλάζοντας τις προτιμήσεις σας στις ρυθμίσεις του προφίλ χρήστη σας, εάν είστε εγγεγραμμένος(η) χρήστης, είτε μέσω του εργαλείου διαχείρισης συναίνεσης που είναι διαθέσιμο στον ιστότοπό μας, εάν δεν είστε εγγεγραμμένος(η) χρήστης, είτε στέλνοντας αίτημα στη διεύθυνση του Τμήματος 11 της Πολιτικής.
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες, που είναι απαραίτητες για την ορθή διεκπεραίωση του αιτήματός σας.9. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σας μόνο για την περίοδο που είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους συλλέχθηκαν τα δεδομένα όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική. Σε κάθε περίπτωση, θα ισχύουν οι ακόλουθες περίοδοι διατήρησης όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω:

Τα δεδομένα που συλλέγονται για τους σκοπούς που αναφέρονται στην Ενότητα 3, σημεία από α) έως η) της παρούσας Πολιτικής διατηρούνται κατά τη διάρκεια παροχής των Υπηρεσιών της Εταιρείας, συν τη διάρκεια του χρονικού ορίου παραγραφής σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, μετά τη λήξη των Υπηρεσιών της Εταιρείας. Τα δεδομένα που συλλέγονται για τους σκοπούς της Ενότητας 3, σημείο θ) της παρούσας Πολιτικής διατηρούνται για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να συνδεθείτε στις Υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω ενός κοινωνικού δικτύου·
Τα στοιχεία που συλλέγονται για τους σκοπούς της Ενότητας 3, σημείο ι) και κ), δηλαδή για σκοπούς μάρκετινγκ και Κατάρτισης Προφίλ θα φυλάσσονται από την Εταιρεία από την στιγμή που παρέχετε την συγκατάθεσή σας μέχρι την στιγμή που θα ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας. Εφόσον ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας, τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα χρησιμοποιούνται πλέον για τους ανωτέρω σκοπούς, ωστόσο μπορεί να συνεχίσουν να τηρούνται από την Εταιρεία, ειδικότερα όπως απαιτείται για την προστασία των συμφερόντων της Εταιρείας που συνδέονται με πιθανή ευθύνη σε σχέση με την επεξεργασία αυτή, εκτός αν χορηγηθούν περαιτέρω σχετικές διευκρινίσεις από την αρμόδια εποπτική αρχή.
Στο τέλος της περιόδου διατήρησης, τα προσωπικά σας δεδομένα θα ακυρώνονται, θα ανωνυμοποιούνται ή θα καταστρέφονται.10. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Εταιρεία δύναται να τροποποιήσει ή να ενημερώσει την παρούσα Πολιτική για οποιονδήποτε λόγο (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, αλλαγών στο εφαρμοστέο δίκαιο και στις ερμηνείες, αποφάσεων, γνωμών και εντολών σχετικά με το εν λόγω εφαρμοστέο δίκαιο.)

Ανατρέξτε στην Ημερομηνία Έναρξης Ισχύος στο πάνω μέρος της παρούσας Πολιτικής για να δείτε πότε αναθεωρήθηκε για τελευταία φορά. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική θα κοινοποιούνται εκ των προτέρων με δημοσίευση της αναθεωρημένης Πολιτικής στον ιστότοπο της Εταιρείας, NEF-NEF.gr.11. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν έχετε απορίες σχετικά με την παρούσα ενημέρωση, επικοινωνήστε μαζί μας στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]Τρόποι Αποστολής


Οι παραγγελίες που υποβάλλονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα παραδίδονται με μεταφορικά μέσα της εταιρείας μας εντός της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών.

Στις τιμές που αναγράφονται στα είδη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δεν περιλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς εκτός αυτής της περιοχής.

Για παραγγελίες εκτός της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών οι παραγγελίες παραδίδονται σε μεταφορική εταιρεία της προτίμησής σας εντός της ίδιας περιοχής. Η χρέωση των μεταφορικών από την μεταφορική εταιρεία επιβαρύνει τον αγοραστή.


Επιστροφές – Αλλαγές

Διαδικασία Αλλαγής Μη Ελαττωματικού Προϊόντος

Επιστροφές προϊόντων πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ μετά από συνεννόηση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε μέσω επικοινωνίας με e-mail στο [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 216000 70 70 και αποκλειστικά για προϊόντα που αγοράστηκαν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Επιστροφές πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας από την εταιρεία μεταφορών και τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και στην αρχική τους συσκευασία. Δεν επιστρέφονται προϊόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ή έχουν πλυθεί.

Εφόσον έχει προ συμφωνηθεί η επιστροφή των προϊόντων, μας αποστέλλετε τα προϊόντα, με εταιρεία μεταφορών της επιλογής σας, με δική σας χρέωση των εξόδων μεταφοράς, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ συνοδευόμενα με δελτίο αποστολής σας.

Στα δέματα επιστροφής θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής στοιχεία:

Προς
NEF-NEF AE
ΝΤΑΛΙΑΣ 9
13677 ΑΧΑΡΝΕΣ

Με την επιστροφή του προϊόντος , μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε πίστωση του λογαριασμού σας για μελλοντική χρήση εντός 6 μηνών, είτε επιστροφή χρημάτων μέσω τραπεζικού λογαριασμού (εντός 30 ημερών) από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής.

Παράλληλα με την διαδικασία της επιστροφής μπορείτε να πραγματοποιήσετε νέα παραγγελία με το προϊόν που επιθυμείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή τηλεφωνικά. Στο πεδίο με τα σχόλια να αναφέρετε ότι πρόκειται για αντικατάσταση επιστροφής και θα αναφέρετε τα στοιχεία του Δελτίου Αποστολής που συνοδεύει τα προϊόντα στην επιστροφή τους.

Εφόσον παραλάβουμε τα προϊόντα που μας επιστρέψατε, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της νέας παραγγελίας.Διαδικασία Επιστροφής Χρημάτων μη Ελαττωματικού Προϊόντος

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να μην προβείτε σε νέα παραγγελία και επιθυμείτε επιστροφή της αξίας των προϊόντων σας θα πρέπει να αποσταλεί σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] στο οποίο θα αναφέρονται τα στοιχεία λογαριασμού της εταιρείας σας (ονοματεπώνυμο ή επωνυμία, Τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμός Λογαριασμού , IBAN , τράπεζα) στον οποίο θα επιστραφεί το αντίστοιχο ποσό.

Η κατάθεση πραγματοποιείται σε χρονικό διάστημα 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Η κατάθεση αφορά το συνολική αξία του αντίστοιχου τιμολογίου της αγοράς των προϊόντων.Ελαττωματικά Προϊόντα

Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας πριν σας αποσταλούν. Πραγματοποιείται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος ώστε να λαμβάνετε τα προϊόντα μας σε άριστη κατάσταση. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, θα πρέπει να αποστείλετε άμεσα email στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 216000 70 70, εκφράζοντας το πρόβλημα σας σχετικά με το προϊόν.Τρόποι Πληρωμής


Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθείΜε χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

Κατά την υποβολή της παραγγελίας μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας ALPHA BANK για την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας και την χρέωση της. Γίνονται δεκτές όλες οι κάρτες VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μεταφέρετε σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς τη συνολική αξία της παραγγελίας σας, αναγράφοντας στην αιτιολογία την επωνυμία σας, το ΑΦΜ σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας:

Alpha Bank: 117-00-2002-018628 ( IBAN: GR6201401170117002002018628 )
Τράπεζα Πειραιώς: 5024-074940-409 ( IBAN: GR4001720240005024074940409 )
Eurobank: 0026.0043.12.0200252863 ( IBAN: GR9602600430000120200252863 )
Εθνική Τράπεζα: 091-47007083 ( IBAN: GR2101100910000009147007083 )Με Paypal

Κατά την υποβολή της παραγγελίας μεταφέρεστε στο Paypal. Κατά την επιστροφή σας στο hotel.nef-nef.gr , για να ολοκληρωθεί η χρέωση σας και η υποβολή της παραγγελίας σας, επιλέγεται το κουμπί του Paypal “PAY NOW”.Με Πίστωση

Με την ενημέρωση μας για την ενεργοποίηση του τον λογαριασμό σας θα πληροφορηθείτε για το χρόνο πίστωσης που έχει εγκριθεί για την εταιρεία σας.