ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες που υποβάλλονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα παραδίδονται με μεταφορικά μέσα της εταιρείας μας εντός της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών.

Στις τιμές που αναγράφονται στα είδη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δεν περιλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς εκτός αυτής της περιοχής.

Για παραγγελίες εκτός της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών οι παραγγελίες παραδίδονται σε μεταφορική εταιρεία της προτίμησής σας εντός της ίδιας περιοχής. Η χρέωση των μεταφορικών από την μεταφορική εταιρεία επιβαρύνει τον αγοραστή.


Επιστροφές – Αλλαγές

Διαδικασία Αλλαγής Μη Ελαττωματικού Προϊόντος

Επιστροφές προϊόντων πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ μετά από συνεννόηση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε μέσω επικοινωνίας με e-mail στο [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 216000 70 70 και αποκλειστικά για προϊόντα που αγοράστηκαν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Επιστροφές πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας από την εταιρεία μεταφορών και τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και στην αρχική τους συσκευασία. Δεν επιστρέφονται προϊόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ή έχουν πλυθεί.

Εφόσον έχει προ συμφωνηθεί η επιστροφή των προϊόντων, μας αποστέλλετε τα προϊόντα, με εταιρεία μεταφορών της επιλογής σας, με δική σας χρέωση των εξόδων μεταφοράς, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ συνοδευόμενα με δελτίο αποστολής σας.

Στα δέματα επιστροφής θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής στοιχεία:

Προς
NEF-NEF AE
ΝΤΑΛΙΑΣ 9
13677 ΑΧΑΡΝΕΣ

Με την επιστροφή του προϊόντος , μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε πίστωση του λογαριασμού σας για μελλοντική χρήση εντός 6 μηνών, είτε επιστροφή χρημάτων μέσω τραπεζικού λογαριασμού (εντός 30 ημερών) από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής.

Παράλληλα με την διαδικασία της επιστροφής μπορείτε να πραγματοποιήσετε νέα παραγγελία με το προϊόν που επιθυμείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή τηλεφωνικά. Στο πεδίο με τα σχόλια να αναφέρετε ότι πρόκειται για αντικατάσταση επιστροφής και θα αναφέρετε τα στοιχεία του Δελτίου Αποστολής που συνοδεύει τα προϊόντα στην επιστροφή τους.

Εφόσον παραλάβουμε τα προϊόντα που μας επιστρέψατε, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της νέας παραγγελίας.Διαδικασία Επιστροφής Χρημάτων μη Ελαττωματικού Προϊόντος

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να μην προβείτε σε νέα παραγγελία και επιθυμείτε επιστροφή της αξίας των προϊόντων σας θα πρέπει να αποσταλεί σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] στο οποίο θα αναφέρονται τα στοιχεία λογαριασμού της εταιρείας σας (ονοματεπώνυμο ή επωνυμία, Τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμός Λογαριασμού , IBAN , τράπεζα) στον οποίο θα επιστραφεί το αντίστοιχο ποσό.

Η κατάθεση πραγματοποιείται σε χρονικό διάστημα 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Η κατάθεση αφορά το συνολική αξία του αντίστοιχου τιμολογίου της αγοράς των προϊόντων.Ελαττωματικά Προϊόντα

Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας πριν σας αποσταλούν. Πραγματοποιείται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος ώστε να λαμβάνετε τα προϊόντα μας σε άριστη κατάσταση. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, θα πρέπει να αποστείλετε άμεσα email στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 216000 70 70, εκφράζοντας το πρόβλημα σας σχετικά με το προϊόν.