Επαναλειτουργία πλυντηρίου μετά το κλείσιμο για τη χειμερινή περίοδο



Μέσα στους επόμενους μήνες όλα τα ξενοδοχεία θα ανοίξουν ξανά τις πόρτες τους και θα υποδεχτούν τους πελάτες τους ξανά μετά από αρκετό καιρό. Η νέα τουριστική περίοδος για τα εποχιακά ξενοδοχεία θα ξεκινήσει και σύντομα οι λινοθήκες και τα πλυντήριά θα επαναλειτουργήσουν για να ξεκινήσουν την προετοιμασία του ανοίγματος. Μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε πολλά ξενοδοχεία έχουν μείνει κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να λειτουργούν τις εγκαταστάσεις των πλυντηρίων τους.

Λόγω αυτής της απραξίας θα πρέπει να η επαναλειτουργία των πλυντηρίων θα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή καθώς υπάρχει κίνδυνος στις πρώτες πλύσεις να καταστραφεί ο ιματισμός που θα πλυθεί.

Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν υλικά που λόγω της μη χρήσης συσσωρεύονται στις σωληνώσεις. Τα υλικά αυτά μπορεί να είναι χώμα, άλατα αλλά και σκουριές που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί μέσα στα κυκλώματα του νερού. Επίσης σε πολλά σημεία των μηχανημάτων μπορεί να έχουν δημιουργηθεί σκουριές ή μούχλα.

Στις πρώτες πλύσεις, τα υλικά αυτά διαλύονται και κυκλοφορούν με το νερό και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον ιματισμό σας όπως λεκέδες και χρωματισμό σε κίτρινες η κόκκινες αποχρώσεις που μπορεί να είναι ακόμα και μόνιμα.

Για τον λόγο αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή κατά το άνοιγμα των πλυντηρίων σας. Ζητήστε από τους τεχνικούς σας να κάνουν έλεγχο σε όλες τις εγκαταστάσεις σας ώστε να αποφύγετε τυχόν βλάβες. Οι δύο - τρεις πρώτες πλύσεις μετά το άνοιγμα των πλυντηρίων θα πρέπει να γίνονται με παλιό ιματισμό ή πανάκια καθαρισμού ώστε να καθαρίσουν όλες οι σωληνώσεις από τα υλικά που έχουν συσσωρευτεί και να απομακρυνθούν από το δίκτυό σας. Ξεκινήστε τις κανονικές σας πλύσεις όταν βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν λεκέδες και χρωματισμός στις πλύσεις σας και έτσι θα έχετε πάντα ένα άψογο αποτέλεσμα!

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ NEF-NEF

Εγγραφείτε και μπείτε στην οικογένεια της NEF-NEF, για να δείτε τις προσωποποιημένες τιμές σας και προσφορές για προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του ξενοδοχείου σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣΟΔΟΣ